Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : SANTRAL 0(318) 225 06 41
WEB https://kmtalisesi.meb.k12.tr
Adres : KIRIKKALE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI ERENLER MAH. 177. SOKAK NO3 YAHŞİHAN / KIRIKKALE
VİZYON : “Ülkemiz için bölgemiz insanını, bilim ve kültürde çağdaş uygarlıklara yeni ufuklar katabilecek düzeyde, üretken bir insan olarak yetiştiren, teknoloji ve eğitim merkezi olmak.”
MİSYON : “Okulumuz, çevresine ve öğrencilerine; Eğitim, bilim ve teknolojideki değişim ve gelişmeleri de takip ederek, yaşam boyu öğrenme ve tam öğrenme anlayışı içerisinde bilgi, beceri ve davranışlar kazandırarak öğrencilerimizi kendini ifade edebilen, olaylara çok yönlü objektif yaklaşabilen, milli, ahlaki ve insani değerlere sahip, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı çağdaş demokratik ve üretken bireyler olarak yetiştirir.”
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 09.10 - 17.10
Pansiyon : YOK
Servis : VAR
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI
Yerleşim Yeri : YAHŞİHAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 7 KM, İLÇE MERKEZİNE 2 KM
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı 289.1538 Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı 330.4371
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -